Proeverij Adviseur Ruimtelijk Domein 29 maart as. In S2M Utrecht CS

Maak kennis met de opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein en ”proef” de mogelijkheden! Nieuwsgierig naar de nieuwe opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein? Bezoek gratis een proeverij! Om u kennis te laten maken met de opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein organiseren wij “proeverijen” op diverse locaties in het land.

Tijdens deze bijeenkomsten vertellen docenten en oud studenten over hun ervaringen en ontwikkelingen. Daarnaast kunt u zelf vragen stellen. Na de proeverij in Schagen op 30 november jl. gaan we nu verder met de volgende uit de reeks in Utrecht. U kunt zich opgeven via info@marienburggroep.nl.

Voor meer informatie over de Adviseur Ruimtelijk Domein kijk op Adviseur ruimtelijk domein Bent u niet in de gelegenheid om de proeverijen te bezoeken maar wilt u wel meer informatie? Neem dan contact op met Marieke van Leeuwen, 06-20218696 of m.vanleeuwen@marienburggroep.nl

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

Projectleider

06-11920119

portret van Willem Rietberg MBA

Voor info neem contact op met:

Willem Rietberg MBA

Adviseur

06-51039240

portret van Matthijs Pool RA

Voor info neem contact op met:

Matthijs Pool RA

Adviseur

06-23369675

portret van Erwin Siebers RA

Voor info neem contact op met:

Erwin Siebers RA

Adviseur

06-27219779