Incompany training

Efficiënt en risicogericht samenstellen is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Efficiënt en risicogericht samenstellen

Het rendement van de samenstelpraktijk staat onder druk. Uw cliënten letten steeds kritischer op de kosten voor de jaarrekening. Tijdens deze cursus wordt het samenstelproces kritisch onder de loep genomen. Voeren uw medewerkers de juiste werkzaamheden uit, gericht op de risicovolle posten? Hoe kunt u het begrip materialiteit inzetten bij een efficiënte uitvoering? Hoe kunt u zorgen voor meer toegevoegde waarde richting uw klanten aan wie u administratieve dienstverlening verstrekt?

Resultaat

Na het volgen van de cursus kent u de vereisten van NVCOS 4410 samenstelopdracht. Heeft u inzicht in een efficiënte werkorganisatie rondom administreren en samenstellen en weet u hoe slim boeken kan helpen bij meer toegevoegde waarde en een efficiënter en beter samenstelproces.

Inhoud

  • NV COS 4410 en Leidraad 14
  • planning: risicoprofiel klant, materialiteit
  • uitvoering: gebruik werkprogramma, cijferbeoordeling en overige werkzaamheden
  • afronding: review, rapportering, samenstelverklaring
  • eisen te stellen aan dossiervastlegging
  • vaktechnische keuzes in de samenstelpraktijk
  • bij voorkeur wordt aangesloten bij het gebruikte geautomatiseerde samensteldossier