Incompany training

Adviserend verkopen is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Adviserend verkopen

De gladde verkoper kennen we allemaal. We zullen het hierover al snel eens zijn dat dit niet het type is waarop uzelf of uw klanten zitten te wachten. Toch wilt u graag uw producten vermarkten. Zowel bij bestaande klanten als bij nieuwe klanten liggen voldoende kansen. U heeft immers een goede dienst of goed product. Hoe maakt u succesvol een afspraak met een potentiële klant?

Verbeter uw slagkracht door een waardevolle adviseur van uw klanten te zijn. Hoe kunt u als adviseur van uw klanten zo goed mogelijk hun behoeften helpen te inventariseren? Het is immers de noodzaak dat u niet alleen uw product verkoopt, maar dat de klant daar ook echt mee geholpen wordt. Heeft u de behoefte van uw klant wel goed begrepen? Voelt de klant zich begrepen? Bedoelt u allebei wel echt hetzelfde? Allemaal belangrijke zaken als u een langdurige relatie met deze klant wilt opbouwen.

Resultaat

In deze training leert u op een correctie manier acquisitie te plegen, adviesgesprekken te voeren en gesprekken af te sluiten.

Inhoud

 • communiceren
 • aansluiting krijgen
 • basisstructuren verkoopgesprek
 • motivatie bij koopgedrag
 • telefonische acquisitie
 • bezwaren hanteren
 • vraagtechnieken
 • openingstechnieken
 • probleem en behoefte analyse
 • overtuigingstechnieken
 • prijs presenteren
 • afsluittechnieken