Incompany training

Klantfocus en businessvraagstukken is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Klantfocus en businessvraagstukken

De jaarrekening als startpunt

Ambitieuze ondernemers hebben een duidelijke visie en een helder doel voor ogen. Zij prefereren een adviseur die hen een spiegel voor houdt, begrijpt welke uitdagingen op hun pad kunnen komen en hen behoedt voor valkuilen.

Als accountant heeft u hierin een grote voorsprong, u kent immers het bedrijf en de actuele cijfers als geen ander. Maar hoe geeft u nu praktische, waardevolle adviezen, die aansluiten bij de doelen van de ondernemer? Hoe geeft u ondernemers inzicht waarna belangrijke keuzes gemaakt kunnen worden? Waar liggen de risico’s en de kansen? Ga direct praktisch aan de slag! Analyseer proactief, vergroot uw toegevoegde waarde en versterk de positie van uw klant!

Inhoud

Tijdens de opleiding ‘Klantfocus en businessvraagstukken’ krijgt u handvatten aangeboden om uw adviesgesprekken meer inhoud te geven. U geeft de ondernemer meer inzicht door praktische adviezen te geven die leiden tot langdurige relaties en vervolgopdrachten.

Onderwerpen

  • 100 aangrijpingspunten voor adviseren vanuit de jaarrekening;
  • Achter de cijfers: 50 vragen voor het opstellen van een plan;
  • Concreet worden met behulp van scenarioanalyses;
  • Klantprofiel maken;
  • Managen van competenties met het OndernemerSpindiagram;
  • Hoe verder: het honderd dagen plan.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor accountants, relatiebeheerders en financieel adviseurs. Zij hebben meer dan 3 jaar ervaring.