Onze aanpak

MBG Accountancy Opleidingen profileert en onderscheidt zich door een partner te zijn voor haar klanten. Wij richten ons niet uitsluitend op het uitvoeren van opleidingen, maar denken ook mee over de opleidingsvisie, het competentieplan en schrijven of begeleiden de ontwikkeling van opleidingsplannen.

Wij vertalen uw opleidingsnoodzaak naar een op maat gemaakt geheel van opleidingen en trainingen. Wij denken dat de tijd van opleidingsbehoefte voorbij is. Een vaag gevoelde behoefte is niet voldoende om het intensieve middel opleiden in te zetten. Alleen een noodzaak legitimeert het uitvoeren van een opleiding. Daarom kijken we graag met u mee waar uw opleidingsnoodzaak zit, waar opleiden voor u loont om in te zetten.

Uw organisatie is uniek; dat een standaard opleiding in uw situatie past, zal zelden het geval zijn. Daarom is een vertaling van uw opleidingsnoodzaak naar een betaalbare opleiding op maat het volgende waar we u graag mee helpen. Graag ontwikkelen we samen met u die opleiding, die past in uw organisatie, bij uw klantwaarden.

Onze flexibiliteit en oprechte belangstelling voor u komen hier goed van pas. Wij geloven in een ‘mixed match’ tussen inhoud en vaardigheden, een combinatie van weten en leren, waarbij de uitgangspunten van breinleren worden meegenomen zorgen voor een optimaal leerrendement. Samen met u doorlopen we de stappen van ontwikkeling tot en met eindresultaat, creëren we een afgestemd samenspel van opleiding en training.

Maatwerk maken we samen met u, voor u!